Cursos de preparació de Valencià

Preparació C1 y C2 de valencià

Florida Universitaria és seu de la Universitat de València dels exàmens de CIEACOVA  per a la convocatòria de gener de 2020. T’oferim cursos de preparació als exàmens B2, C1 i C2 de CIEACOVA i la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Consulta els horaris.

Cursos

NIVELL HORES PREU HORARI DURACIÓ INSCRIPCIÓ FINS
C1 40 h. 300 €
(240€ per alumnat de Florida*)
2 dia/3h. del 14 de novembre
al 14 de gener
11 de novembre o fins
completar places

*Es considera alumnat i ex alumnat Florida aquells que han cursat o estan cursant formació reglada (secundària, batxillerat, cicles, universitària, màster) o alumnat actual Florida idiomes que porten inscrits mínim un any.

Horaris

Dimarts i dijous de 18.30 a 21.30 hores

Pagament

En omplir i enviar el teu formulari d’inscripció, rebràs un correu electrònic amb un enllaç que et portarà a la nostra secretaria online en la que podràs realitzar el pagament amb la teua targeta bancària. Recorda que la teua matrícula no es farà efectiva fins què no hages fet el pagament.

POLÍTICA DE CANCELACIÓ: Florida Idiomes tornarà l’import del curs si no s’obri en l’horari sol·licitat. Una vegada confirmat l’horari i l’inici del curs, no es tornaran els diners. Si l’alumne cancel·la la seua inscripció abans de rebre confirmació de Florida Idiomes, es tornarà l’import restant 50€ per depeses de la gestió de la cancel·lació.