Cursos de preparació de Valencià

Preparació C1 i C2 de valencià

Florida Universitaria és seu de la Universitat de València dels exàmens de CIEACOVA  per a la convocatòria de gener de 2020. T’oferim cursos de preparació als exàmens C1 i C2 de CIEACOVA i la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Consulta els horaris.

CURSOS

CURS VALENCIÀ DE PREPARACIÓ CIEACOVA 

NIVELL INICI FI HORES PREU MODALITAT AULA
C1 febrer maig 40 hores 320 € presencial / virtual
C2

CURS ONLINE VALENCIÀ DE PREPARACIÓ CIEACOVA 

T’enviem material d’exàmens de la Cieacova per a què et pugues preparar de la mà d’una persona experta que corregirà les teues proves i et donarà pautes per poder superar l’examen per correu electrònic. El curs online inclou 30 minuts de simulacre de prova oral per cadascú dels 5 exàmens dels quals consta el curs.

NIVELL INICI FI PREU
C1 febrer maig 150 €
C2

DESCOMPTES (per a curs presencial o virtual)

Alumnat i ex-alumnat Florida 20%
Treballadors/es de les cooperatives  AKOE 20%
Aturats, família  nº, Carné jove, minusvàlua =>33% 10%

* Es considera alumnat i ex alumnat Florida aquells que han cursat o estan cursant formació reglada (secundària, batxillerat, cicles, universitària, màster) o alumnat actual Florida idiomes que porten inscrits mínim un any.

HORARIS

CURS VALENCIÀ DE PREPARACIÓ CIEACOVA

Aula Presencial o Virtual: 1 día a la setmana/3 hores

OPCIONS DIES HORARI
MATÍ dimarts o dissabte de 9.30 a 12.30
VESPRADA dilluns, dimarts, dimecres, dijous o divendres de 18.00 a 21.00

PAGAMENT

En omplir i enviar el teu formulari d’inscripció, rebràs un correu electrònic amb un enllaç que et portarà a la nostra secretaria online en la que podràs realitzar el pagament amb la teua targeta bancària. Recorda que la teua matrícula no es farà efectiva fins què no hages fet el pagament.

ON S'IMPARTEIXEN

POLÍTICA DE CANCELACIÓ: Florida Idiomes tornarà l’import del curs si no s’obri en l’horari sol·licitat. Una vegada confirmat l’horari i l’inici del curs, no es tornaran els diners. Si l’alumne cancel·la la seua inscripció abans de rebre confirmació de Florida Idiomes, es tornarà l’import restant 50€ per depeses de la gestió de la cancel·lació.