Cursos de preparació de Valencià

Preparació B2, C1 y C2 de valencià

Florida Universitaria és seu de la Universitat de València dels exàmens de CIEACOVA  per a la convocatòria de gener de 2020. T’oferim cursos de preparació als exàmens B2, C1 i C2 de CIEACOVA i la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Consulta els horaris.

CURSOS

NIVELL INICI FI HORES PREU INSCRIPCIÓ FINS
B2 27 de gener 22 de maig 45 hores 360 € 21 de gener
C1
C2

*Es considera alumnat i ex alumnat Florida aquells que han cursat o estan cursant formació reglada (secundària, batxillerat, cicles, universitària, màster) o alumnat actual Florida idiomes que porten inscrits mínim un any.

HORARIS

1 dia / 3 hores

Per a tots els nivells, a triar entre les següents opcions

OPCIONS DIES DE LA SETMANA HORARI
MATÍ dillus, dimecres, divendres o dissabte de 9.30 a 12.30
MIGDIA dimarts de 15.30 a 18.30
VESPRADA dilluns, dimarts o dijous de 18.30 a 21.30

PAGAMENT

En omplir i enviar el teu formulari d’inscripció, rebràs un correu electrònic amb un enllaç que et portarà a la nostra secretaria online en la que podràs realitzar el pagament amb la teua targeta bancària. Recorda que la teua matrícula no es farà efectiva fins què no hages fet el pagament.

ON S'IMPARTEIXEN

POLÍTICA DE CANCELACIÓ: Florida Idiomes tornarà l’import del curs si no s’obri en l’horari sol·licitat. Una vegada confirmat l’horari i l’inici del curs, no es tornaran els diners. Si l’alumne cancel·la la seua inscripció abans de rebre confirmació de Florida Idiomes, es tornarà l’import restant 50€ per depeses de la gestió de la cancel·lació.