Cursos de preparació de Valencià

Preparació C1 y C2 de valencià

Florida Universitaria és seu de la Universitat de València dels exàmens de CIEACOVA  per a la convocatòria de juny de 2019. T’oferim cursos de preparació als exàmens C1 (Mitjà) i C2 (Superior) de CIEACOVA i la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Els cursos s’ofereixen els dilluns, dimarts, dimecres i dijous.

Possibilitat d’altres horaris a acordar amb l’alumnat (amb un mínim de 8 alumnes).

Cursos

NIVELL HORES PREU HORARI DURACIÓ INSCRIPCIÓ FINS
C1 i  C2 40 h. 300 €
(240€ per alumnat de Florida*)
1 dia/3h. d´octubre a gener 25 de setembre

*Es considera alumnat i ex alumnat Florida aquells que han cursat o estan cursant formació reglada (secundària, batxillerat, cicles, universitària, màster) o alumnat actual Florida idiomes que porten inscrits mínim un any.

Horaris

NIVELL HORARI DIA
C1 De 8 a 11 h. dimecres
De 13 a 16 h. dimecres
De 18.30 a 21.30 h. dillus, dimarts, dimecres, dijous o divendres
C2 De 18.30 a 21.30 h dillus, dimarts, dimecres, dijous o divendres
De 10 a 13 h. dissabte

Pagament

En omplir i enviar el teu formulari d’inscripció, rebràs un correu electrònic amb un enllaç que et portarà a la nostra secretaria online en la que podràs realitzar el pagament amb la teua targeta bancària. Recorda que la teua matrícula no es farà efectiva fins què no hages fet el pagament.

POLÍTICA DE CANCELACIÓ: Florida Idiomes tornarà l’import del curs si no s’obri en l’horari sol·licitat. Una vegada confirmat l’horari i l’inici del curs, no es tornaran els diners. Si l’alumne cancel·la la seua inscripció abans de rebre confirmació de Florida Idiomes, es tornarà l’import restant 50€ per depeses de la gestió de la cancel·lació.