Cursos de Valencià

Curso de preparació B2 de valencià

Florida Universitària organitza cursos de preparació prepara per als exàmens oficial de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, CIEACOVA  i l’Escola Oficial d’Idiomes.

Per altra banda, organitza cursos per adquirir el nivell suficient i poder passar a preparar els exàmens oficials

Consulta els horaris.

Cursos de Valencià – Nivell B2

B2

Al llarg del curs es faran proves a l’aula amb exàmens tipus reals de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, CIEACOVA i l’Escola Oficial d’Idiomes.

HORARI LLOC D’IMPARTICIÓ INICI FI HORES PREU
Divendres 17.00 a 19.00h. Florida Universitària – Campus de Catarroja 12/01/2024 31/05/2024 40h. 320€

 Oberta inscripció fins a esgotar places

Formulari d’Inscripció

DESCOMPTES (per a curs presencial o virtual)

 

Alumnat i ex-alumnat Florida 20%
Treballadors/es de les cooperatives  AKOE 20%
Aturats, família  nº, Carné jove, minusvàlua =>33% 10%

* Es considera alumnat i ex alumnat Florida aquells que han cursat o estan cursant formació reglada (secundària, batxillerat, cicles, universitària, màster) o alumnat actual Florida idiomes que porten inscrits mínim un any.

Florida Universitària també organitza cursos de preparació dels nivells C1 i C2 per als exàmens oficial de la CIEACOVA i Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

PAGAMENT

En omplir i enviar el teu formulari d’inscripció, rebràs un correu electrònic amb un enllaç que et portarà a la nostra secretaria online en la que podràs realitzar el pagament amb la teua targeta bancària. Recorda que la teua matrícula no es farà efectiva fins què no hages fet el pagament.

ON S’IMPARTEIXEN